Σύντροφος Γιωρίκα Πιλίδη για την αποβολή του: «Ηταν δίκαιο αφού έφυγαν τα κορίτσια»

Γιώργος Πηλίδης σύντροφος Όλγα Καρπουζίδου

Δήλωσε πως δεν δέχτηκε κλήση από τον παίκτη του ριάλιτι

Την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πηλίδη από το Survivor All Star ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι ο Γιώργος Λιανός, σοκάροντας τους παίκτες.

Η κάμερα του της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη σύντροφο του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα Καρπουζίδου, η οποία έκανε το πρώτο της σχόλιο για την αποβολή του από το Survivor All Star. Όπως είπε αρχικά:

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε τρόπο να πάρει φαγητό. Νομίζω πως τον δικαιολογώ, είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Το θεωρώ δίκαιο, βέβαια, γιατί έφυγαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για αυτόν τον λόγο. Δε μπορούν να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια»

Η Όλγα Καρπουζίδου απάντησε και για την κατηγορία ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τον κανονισμό της επικοινωνίας και ξεκαθάρισε πως:

Διαβάστε επίσης  Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Το θέμα με την παραγωγή του Survivor All Star λύθηκε εξωδικαστικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Από τον Γιώργο δεν δέχθηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε το αποκλείω σίγουρα, γιατί νομίζω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο. Ούτε η παραγωγή με πήρε να με ενημερώσει τι γίνεται.

«Εγώ είχα στείλει τις προάλλες, στο πρώτο spoiler που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Γιώργος. Μου είπαν όχι. Δεν περίμενα να μου πουν και κάτι άλλο, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα».