Τα… έβαλε με την Καινούργιου ο Μικρούτσικος: «Είναι ο καλύτερος “καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Τι είπε για τη νέα του συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου

Αιχμηρές δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε σε συνέντευξή του στο “Ακόμη δεν είδες τίποτα”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε για το σόου που ετοιμάζει με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

«Xαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Ιωάννα. Την είχα δει μια φορά όταν είχα την επαναφορά μου στα τηλεοπτικά πράγματα, στον Big Brother, που η Ιωάννα θα έκανε το πρωινό του ΣΚΑΪ. Ξαφνικά θυμάμαι ένα εκπληκτικό τρέιλερ με αμάξια και σκεφτόμουν πως έλεγα ότι «για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή, ιδού το νέο αστέρι». Είδα αποσπασματικά λίγο και είδα ένα πράγμα το οποίο ήταν πολύ σφιγμένο», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.
Και συνέχισε: «Δεν γινόταν εκείνη η έκρηξη που θα απαιτούσα από μια νέα παρουσιάστρια πολλά υποσχόμενη και, έτσι όπως έβλεπα, πίστευα ότι ήταν πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι. Ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης, αυτό που λέμε ότι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση του πράγματος. Αυτό είχα πει στον αέρα. Μια κριτική που, όταν μιλήσαμε τώρα με την Ιωάννα, της λέω «ξέρεις, εγώ σου έχω κάνει αυτή την κριτική για να είμαι καθαρός και δεν την παίρνω πίσω». «Έχεις δίκιο, Ανδρέα» μου είπε».

Αναφορικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει, μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω παρά, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα λόγια δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος “καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα» πρόσθεσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.