Τάσος Κωστής: “Δούλευα και παράλληλα έκανα χημειοθεραπείες”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Κωστής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Όταν με καλούν για μια σειρά δεν κοιτάω αν θα έχει επιτυχία, κοιτάω να μου αρέσει. Πλέον, όλα τα παιδικά μού μοιάζουν ίδια, είναι λες και αυτοί που τα γράφουν παίρνουν ληγμένα ναρκωτικά. Έχει χαθεί το παραμύθι. Πολλοί ηθοποιοί τότε σνόμπαραν τις μεταγλωττίσεις. Αντί να πάω να κάνω τον σερβιτόρο, προτίμησα να κάνω μεταγλωττίσεις από ανάγκη για την οικογένειά μου.

Πολλοί ηθοποιοί μού έλεγαν… τι ανακατεύεσαι με τις μεταγλωττίσεις; Το Ρετιρέ είναι μια ανάμνηση που μου θυμίζει κάτι, αλλά δεν το νοσταλγώ. Όλοι έχουμε καβαλήσει καλάμι. Μετά από μια πρεμιέρα που είχε μεγάλη επιτυχία, η γυναίκα μου με προσγείωσε λέγοντάς μου να κατεβάσω τα σκουπίδια», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Διαβάστε επίσης  Ελληνας ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Όταν ο γιατρός μού είπε ότι έχω καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε. Έκανα χημειοθεραπείες, τέσσερα χειρουργεία, δουλεύοντας παράλληλα. Η Κάτια Δανδουλάκη με περίμενε μέχρι να νιώσω έτοιμος. Στην πρεμιέρα, στην τέταρτη σειρά καθόντουσαν οι γιατροί μου, οι νοσοκόμες, η προϊσταμένη, όλη η σειρά ήταν από το νοσοκομείο Μεταξά. Η γυναίκα μου αρρώστησε μετά από μένα. Το χειρότερο είναι να περιμένεις τον άνθρωπό σου έξω από το χειρουργείο».

Πηγή: zappit.gr