Θάλεια Ματίκα: Τι είπε για την συνέντευξη της που προκάλεσε αντιδράσεις

Θάλεια Ματίκα

Κατηγορηματική η ηθοποιός

Η δημοφιλής ηθοποιός Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη την ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την επαγγελματική της διαδρομή με τις δυσκολίες που συνάντησε και την αρχική απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

«Δε μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς τον Τάσο. Με τα χρόνια αυτό γίνεται πιο δυνατό. Τον έχω ανάγκη. Είναι η συντροφικότητα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό πράγμα αυτό. ‘Εχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη 14χρονη πορεία μου με τον Τάσο. Το βασικό είναι ότι δε γκρινιάζω πλέον για τα μικρά πράγματα ενώ είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση του γκρινιάζει. Με τον Τάσο έμαθα να κρατάω τις δυνάμεις μου για τις σημαντικές δυσκολίες της ζωής. Ο Τάσος έχει λίγο φρενάρει τον παρορμητισμό του».

«Ο γιος μου με παίρνει συνέχεια τηλέφωνα χωρίς λόγο, θέλει να με ακούει» είπε ακόμη η Θάλεια Ματίκα, μεταφέροντας οικογενειακές της στιγμές.

«Το πρώτο κινητό που έμαθε απ’ έξω ο γιος μου, που τώρα είναι 10 χρονών, είναι το δικό μου. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Χωρίς κανέναν λόγο. Με παίρνει συνέχεια από το σταθερό γιατί ακόμα δεν έχει κινητό. Του λέω ότι έχω δουλειά και μου λέει, “ναι κάτσε λίγο να σου πω κάτι”. Στην ουσία δε θέλει κάτι, απλά να με ακούσει» είπε συγκεκριμένα η Θάλεια Ματίκα.

Διαβάστε επίσης  Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε ότι συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

«Είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και δε το άλλαζα ποτέ» αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα.

Αναφερόμενη στην επαγγελματική σχέση με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, για την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, τόνισε: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τον Τάσο, τον πίστεψα και τον πιστεύω».

Μιλώντας για την συνέντευξή της που σήκωσε αντιδράσεις, είπε: «Ήθελα να μιλήσω για τη χειραφέτηση της γυναίκας. Aυτό το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς, ας τελειώσει κάποια στιγμή. Ας μοιραστούμε τους ρόλους όπως πρέπει. Ας προσπαθήσουμε να οδηγηθούμε προς την ισοτιμία».

«Σκεφτόμουν ότι πρέπει να βρω έναν άντρα μεγαλύτερό μου» είπε ακόμη η Θάλεια Ματίκα.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στον «Όρκο ΙΙ» που κάνει πρεμιέρα στο ERTFLIX στις 8 Απριλίου, ενώ μίλησε και για την παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», η οποία πήρε παράταση έως τις 28 Μαΐου και παρουσιάζεται στο θέατρο Άλφα.