Θανάσης Ευθυμιάδης: «Το “Ντόλτσε Βίτα” βοήθησε να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θανάσης Ευθυμιάδης

Πως συνδέθηκε ο στρατός στη ζωή του και την σειρά

Δηλώσεις για την σειρά “Ντόλτσε Βίτα” έκανε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε σε σκηνές που βγήκαν δύσκολα αλλά και σε ποια ήταν η αγαπημένη του.

«Το Ντόλτσε Βίτα έβαλε το λιθαράκι του ώστε να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερης γυναίκας με μικρότερο άνδρα. Σε μια σκηνή που είχα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο, επέλεξα ένα τραγούδι του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Αντώνη Ρέμου. Σε μια σκηνή έπρεπε να φάω ένα κομμάτι τούρτα.

Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα. Μετά έκανα να φάω γλυκό κάνα μήνα. Τη δεύτερη χρονιά έπρεπε να μπω στο στρατό και οι σεναριογράφοι εμπνεύστηκαν από αυτό και έβαλαν στο στρατό και τον Αντώνη Καλούδη», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε στη συνέχεια: «Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν έφερα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι και μέσα στην κουζίνα ήταν η Παναγιωτοπούλου και η Μπαλανίκα. Μια σκηνή που επίσης δεν θα ξεχάσω ήταν όταν γνώρισα τη Σάσα. Στην πρεμιέρα μού ανακοίνωσε η κοπέλα που είχα τότε ότι φεύγει, ότι δεν νιώθει ασφάλεια μαζί μου και ότι δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ήσυχη τώρα που θα με ξέρει όλη η Ελλάδα».

Πηγή: megatv.com