Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτή είναι η δημιουργός που απαγορεύει να ξαναπεί τα τραγούδια της

H Σίσσυ Τζινιόλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “T-live” και ανακοίνωσε πως απαγορεύει στον Θέμης Αδαμαντίδης να ερμηνεύσει τραγούδια της.

Η μουσικοσυνθέτρια έχει γράψει στον Θέμη Αδαμαντίδη μουσικές επιτυχίες όπως: «Και να ‘μουνα»,«Ματωμένα χείλη», «Κοίτα πως τα φέρνει», «Είμαστε και οι δύο αλήτες».

H Σίσσυ Τζινιόλη μίλησε για την απόφασή της και εξομολογήθηκε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης, ενώ θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα κατά της βίας.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ακολουθούν τα όσα είπε η Σίσσυ Τζινιόλη για τον τραγουδιστή

«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει. Εγώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθεύτηκαν πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Εγώ δεν πιστεύω στα λόγια, αλλά στα μάτια μου. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του.

Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, δεν ήθελα να το πιστέψω.

Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται. Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ξέρω τις κινήσεις του. Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε», ανέφερε η Σίσσυ Τζινιόλη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι.

Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους. Από αυτές ήμουν και εγώ. Έζησα τη βία σε άσχημη μορφή. Βρήκα τη δύναμη και έφυγα.

Τι θέλω να πω; Είναι τόσο απλό. Οποια γυναίκα αυτή τη στιγμή ζει τη βία να σηκωθεί και να φύγει τώρα! Να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τώρα! Ποτέ δεν είναι αργά. Του απαγόρευσα όλα μου τα τραγούδια».

«Δεν υποστηρίζω και δεν στηρίζω τη βία, δεν του επιτρέπω να ξαναπεί δικό μου τραγούδι. Απαγορεύεται! Δεν επιτρέπω αυτός ο άνθρωπος να πει δική μου σύνθεση.

Πώς γίνεται τραγουδιστής που τραγουδάει τον έρωτα και την αγάπη να σπέρνει το μίσος και τη βία; Όχι με τα δικά μου τραγούδια», είπε η Σίσσυ Τζινιόλη.