Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έσπρωξα τη δημοσιογράφο, ήταν μοντάζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδιστής

Η αναφορά του τραγουδιστή στον Στέλιο Καζαντζίδη

Για το περιστατικό με την δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια και την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο ήταν ξεκάθαρο ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η επεξεργασία στο μοντάζ έγινε για να φανεί ότι ήθελα να αποφύγω τη δημοσιογράφο. Ήταν εμφανέστατο και δε θα έπρεπε να με κρίνει, έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα. Με καλή πρόθεση το λέω» σχολίασε ο Θέμης Αδαμαντίδης, αφήνοντας αιχμές προς την Κατερίνα Καινούργιου.

Όσον αφορά τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, ο Θέμης Αδαμαντίδης παραδέχεται ότι το «Μα πού να πάω» είναι το κομμάτι που περιγράφει καλύτερα τη ζωή του αλλά και πως κόσμος του εκμυστηρεύεται ότι χάρη στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν χώρισε τελικά. Για την περιβόητη ατάκα του Στέλιου Καζαντζίδη για τον ίδιο, ότι πρόκειται για τον διάδοχό του, ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει: «Είναι πολύ τιμητικό αυτό, ήταν μεγάλη λατρεία ο Στέλιος. Αλλά ο Καζαντζίδης ήταν ένας, δεν ξαναβγαίνει άλλος».