Το Netflix έφτιαξε σειρά για την ιστορία του Spotify (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε θα κυκλοφορήσει

Σειρά έξι επεισοδίων για την ιστορία της δημιουργίας του Spotify πρόκειται να κυκλοφορήσεις στα μέσα του Οκτωβρίου το Netflix. Το “The Playlist” θα προβάλλει την ιστορία του Σουηδού επιχειρηματία τεχνολογίας, συνιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Spotify, Ντάνιελ Εκ και των συνεργατών του.

Είναι οι άνθρωποι που επεδίωξαν και κατάφεραν να φέρουν επανάσταση στη μουσική βιομηχανία με μια νόμιμη πλατφόρμα streaming. To Spotify ξεκίνησε από τη Σουηδία και έγινε η κορυφαία υπηρεσία streaming για μουσική στον κόσμο.

Ο Σουηδός ηθοποιός Έντβιν Έντρε υποδύεται τον Ντάνιελ Εκ και ο Κρίστιαν Χίλμποργκ τον φίλο του και συνιδρυτή της πλατφόρμας Μάρτιν Λόρεντσον. Στο τρέιλερ της σειράς «The Playlist» προβάλλονται, μεταξύ άλλων, οι αντιδράσεις που συνάντησε ο Ντάνιελ Εκ από τις δισκογραφικές εταιρείες.

«Κανείς δεν θα υπογράψει μια συμφωνία που περιλαμβάνει δωρεάν μουσική» ακούγεται να λέει ένας άντρας στον διευθύνονται σύμβουλο του Spotify. Η σειρά είναι «δραματοποιημένη» διευκρινίζει το Netflix και αναφέρει ότι βασίζεται σε έξι «ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ξανά».