Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκαλυπτικός για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή, αλλά και στον γιο του, Μιχάλη.

Για την προσωπική του ζωή ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι είναι καλά.

“Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι.

Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι, θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία.

Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους.

Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα.

Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή.

Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα, με μαγνήτισε η λάμψη της.

Διαβάστε επίσης
Δέσποινα Βανδή για Ελένη Μενεγάκη: «Είπε τέτοιο πράγμα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με την Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπώθηκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι“, είπε η Βασίλης Μπισμπίκης.

Όσον αφορά στον γιο του, Μιχάλη που είναι 9,5 ετών, αλλά και την σχέση τους ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε: “Του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει.

Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς.

Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής.

Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια“, εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.