Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια»

Βασίλης Χαλακατεβάκης

Μίλησε για την περίοδο που διανύει ως νέος πατέρας

Για την ζωή του σαν πατέρας αλλά και τα προβλήματα υγείας που είχε πριν 12 χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης στο “Πρωινό”.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε πρόσφατα πατέρας μιας πολύ όμορφης κορούλας και με την σύζυγό του Δέσποινα διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους.

«Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί.

Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μια αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο.

Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Το λόγο πήρε η σύζυγός του, η οποία είπε: «Με συγκίνησε πολύ! Χαλακατεβάκη, μου ζήτησαν να σου κάνω μία έκπληξη αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος. Εγώ οφείλω να πω τρία πράγματα, κατ’ αρχήν να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα έξι χρόνια που περάσαμε αυτή την Οδύσσεια…

Τη στήριξη και την ενσυναίσθηση… Να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που όταν σκοντάφτεις, σηκώνεσαι ξανά και φυσικά ένα συγγνώμη για όλες τις θλιμμένες ημέρες.

Και τώρα που έχουμε φτάσει στην Ιθάκη μας και την απολαμβάνουμε, εγώ και το μικρό μας ανθρωπάκι, σ’ αγαπάμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη στο Πρωινό, και ο γνωστός ηθοποιός «βούρκωσε» on air.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.