Βασίλης Ζούλιας: «Θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Ζούλιας

Γιατί θα ήθελε τη βασιλεία στη χώρα μας;

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων εξηγεί γιατί θα ήθελε τη βασιλεία στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το post του στο Instagram με το ζεύγος Μητσοτάκη.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό τον κόσμο και να τους πω ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που πρέπει να μας χωρίζει απαραιτήτως, αλλά μπορεί και να μας ενώνει. Όλοι θα έπρεπε να είμαστε δεξιοί στην καρδιά και αριστεροί στην τσέπη», δήλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, στα 15 του ήταν στην πορεία του Πολυτεχνείου, τη δεκαετία του ’80 πέρασε από το ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι στη ΝΔ.

«Δεν θα μπορούσα να μείνω κολλημένος στο σακίδιο του Πολυτεχνείου. Στη ζωή προχωράμε και αλλάζουμε», σχολίασε.

Ακόμη, αποκάλυψε πως θα ήθελε τον θεσμό της βασιλείας στη χώρα μας ξεκάθαρα και μόνο για δημόσιες σχέσεις.

«Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο, να μην ασχολείται με την πολιτική. Να γίνονται καλέσματα στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα είναι το Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες, να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε υπέροχα».

«Για ποιο λόγο να δυσαρεστήσω το πελατολόγιό μου; Επειδή στηρίζω ανοιχτά τη ΝΔ; Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι», συμπλήρωσε.

Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως όταν ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ χάρηκε, γιατί έβλεπε τον κόσμο γύρω του να είναι χαρούμενος. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου εκτίμησε πως οι πολίτες φοβήθηκαν την οποιαδήποτε αναταραχή και έδειξαν την προτίμησή τους στην σταθερότητα. Εκεί αποδίδει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να πολιτευτεί βοηθώντας τον Δήμο Αθηναίων.

Πηγή: megatv.com