Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μίλησε για το πτυχίο της στο life coaching

Για την πιθανότητα που υπάρχει να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και το πτυχίο της στο life coaching μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!”.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Ant1, προκειμένου να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο δεν έχει υπογράψει κάτι ακόμη.

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας.

«Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης  Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Λευτέρης Πράσινος

Τόνισε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου, αλλά να προτείνει κάτι καινούριο. «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενη εάν θα ξαναπήγαινε στο «Just the 2 of Us» είπε πως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πλέον και επίσημα life coach καθώς όπως αποκάλυψε μέσα στην καραντίνα πήρε το πτυχίο της από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Έτσι, αύριο Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το σεμινάριο «Γίνε ο δημιουργός της ζωής σου».