Ξέσπασε κατά του Κούγια η Καινούργιου: «Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί, τραγικό»

Τόνισε ότι ο δικηγόρος έχει εμμονή με κάποια πρόσωπα

Χείμαρρος κατά των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια η Κατερίνα Καινούργιου, στον “αέρα” της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να τοποθετηθεί για τους χαρακτηρισμούς που εκείνος χρησιμοποιεί.

«Άκρως σεξιστικό, ρατσιστικό. Γιατί είπε όλους αυτούς και δεν είπε εμένα, τη Χρύσλα, τη Ράντου, τη Μενεγάκη; Καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλει να πει. Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί. Είναι τραγικό και θλιβερό», ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μην κάνουμε τους χαζούς και εμείς και οι τηλεθεατές. Είναι τραγικό αυτό που κάνει ο κύριος Κούγιας. Εγώ δεν θα παίξω τη χαζή σε κανέναν», διευκρίνισε.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης στη ΛΑΡΚΟ: "Δεν ξέρω αν υπάρχει μελέτη από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη ή από την κυβέρνηση"

«Έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και κάποια από αυτά τα πρόσωπα, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Στέφανος Κασσελάκης, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια για ό,τι κι αν μιλάει αναφέρεται σε αυτά τα πρόσωπα; Γιατί αυτή η εμμονή; Το θεωρώ τραγικό και θλιβερό. Δεν γέλασε κανείς», σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

Προσθέτοντας σε όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Κάποια στιγμή πρέπει να το λήξει. Στην αρχή έκανε μία σοβαρή ανάλυση για τους δημοσιογράφους και μετά το έχασε. Ολίσθημα, λάθος. Χρησιμοποίησε ανθρώπους χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία ουσία».