Ξέσπασε στον “αέρα” για τον ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη

Μελέτη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ με αφορμή τις δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τη συνεργασία του με το κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις για κάτι που θα παρουσιάσει αν δεν είναι συμφωνημένο. Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με την ευλογία του σταθμού είχαμε δώσει συνέντευξη. Δεν βγαίνει κάποιος, ρε παιδιά, να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή κιόλας του σταθμού χωρίς να έχει συζητήσει και συμφωνήσει να παρουσιάσει κάτι. Δεν είναι τρελοί οι επαγγελματίες να βγαίνουν και να λένε «α, θα κάνω και αυτό» ενώ δεν έχουν κανένα εχέγγυο ότι θα το κάνουν».

«Δεν κάνεις συμφωνίες με… τάματα! Παιδιά, τότε είναι λάθος του επαγγελματία αν πάει και ανακοινώνει κάτι χωρίς να το έχει υπογράψει. Είναι λάθος».

«Σας θυμίζω πάντως ότι τέτοιες ανακοινώσεις είχαν γίνει και για άλλες συνθήκες, αν θυμάστε καλά, για τον Γιώργο Τσαλίκη πάλι στον ίδιο σταθμό όπου, ενώ είχε υπογράψει ο Τσαλίκης για να κάνει το Big Brother και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα μια χαρά, ο Τσαλίκης έκανε την ανακοίνωση για να προστατεύσει τον εαυτό του απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες που ήθελαν τελικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα να παρουσιάζουν το παιχνίδι.» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της πρωινής της εκπομπής την Τετάρτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε επίσης  Ελεονώρα Μελέτη: "Από τότε είχα αισθανθεί διστακτικές ματιές και λύπηση"

Πηγή: zappit.gr