Αλεπουδίτσα βγήκε για… φαγητό σε ταβέρνα της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αφού γευμάτισε έφυγε γρήγορα… Είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ έξυπνες. Μπορούμε να τις δούμε συχνά πυκνά στη χώρα μας, αλλά ταχύτατα εξαφανίζονται από τα μάτια μας. Οι αλεπούδες είναι ένα πανέμορφο ζώο που για να βρει την τροφή του μπορεί να πλησιάσει τους ανθρώπους για να πετύχει το στόχο της.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google […]

Αφού γευμάτισε έφυγε γρήγορα…

Είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ έξυπνες. Μπορούμε να τις δούμε συχνά πυκνά στη χώρα μας, αλλά ταχύτατα εξαφανίζονται από τα μάτια μας. Οι αλεπούδες είναι ένα πανέμορφο ζώο που για να βρει την τροφή του μπορεί να πλησιάσει τους ανθρώπους για να πετύχει το στόχο της.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η μικρή αλεπουδίτσα στη Συκιά της Χαλκιδικής. Φέτος το καλοκαίρι ανακάλυψε πως μπορεί να βρει το φαγητό της άκοπα αν βρεθεί κοντά στις παραλιακές ταβέρνες και τις έκανε στέκι… Για άλλη μια φορά κατηφόρισε χθες το βράδυ και οι θαμώνες του καταστήματος της προσέφεραν μεζέ, τον οποίον πήρε ευχαρίστως.

Οταν αντιλήφθηκε πως η… κουζίνα έκλεισε αποχώρησε διακριτικά χωρίς να πειράξει κανέναν. Μια απροσδόκητη επίσκεψη για τους θαμώνες, όχι όμως και για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που φέτος την είδε αρκετές φορές.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εθελοντές εντοπίζουν την 31χρονη στο Γαλαρινό

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr