Ανάρπαστα τα πατατάκια με γεύση… αιδοίου!

Μία εταιρεία από την Λιθουανία αποφάσισε να πάει σε άλλο… λέβελ τις γεύσεις στα πατατάκια που ήδη κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν που έχει κυκλοφορήσει και κάνει ήδη θραύση στη χώρα έχει γεύση… αιδοίου. Απίστευτο και όμως αληθινού.

Η εταιρεία Chazz έχει βάλει ψηλά τον πήχη καθώς τα πατατάκια κοστίζουν 10 ευρώ το σακουλάκι αλλά οι αγοραστές δεν φαίνεται να πτοούνται.

«Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση», αναφέρει η Chazz.

Η εταιρεία στο επίσημο site της για το συγκεκριμένο προϊόν αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», τονίζοντας πως το γεγονός αποτέλεσε αφορμή προκειμένου να φτιάξουν τα πατατάκια και να βοηθήσουν τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη».