Αγγελική Νικολούλη: «Κράτα γερά μανούλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φως στο Τούνελ

Το μήνυμα της δημοσιογράφου στη μητέρα της που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο

Το μήνυμα της δημοσιογράφου στη μητέρα της που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο

Δύσκολες στιγμές βιώνει τον τελευταίο καιρό η Αγγελική Νικολούλη καθώς η μητέρα της περνάει μία «περιπέτεια» με την υγεία της.

Αιτία ήταν μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών στον Πύργο που έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Προ ημερών, μέσα από την εκπομπή της, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος είχε περάσει και είχε ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ τυχερή, ενώ έριξε και το «καρφί» της για τα άλλα νοσοκομεία που «τους πετάνε σαν τα σκυλιά».

Η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται στο Ρίο, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται ακόμα και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε την ανάρτησή της

Πηγή: zappit.gr