Απίστευτο θέαμα στα Τέμπη – Γυναίκα έπαιξε πιάνο στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Αντιμέτωποι με ένα υπέροχο θέαμα ήρθαν όσοι βρίσκονταν το απόγευμα της Κυριακής (3/7) στα Τέμπη, καθώς γυναίκα εμφανίστηκε στον αέρα με το πιάνο της.

Ένα πιάνο να αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα.

Το πανέμορφο αυτό Θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της Πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχείρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανείς δεν το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Οικογένειες των θυμάτων διορίζουν τεχνικούς συμβούλους

Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχείρημα το οποία ήταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας όσο και στην τελική φάση υλοποίησης.

Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας η Αστυνομία και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Πηγή: magnesianews.gr