Εικόνες που συγκλονίζουν στην Τραπεζούντα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αεροπλάνο έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης και γλίστρησε στον γκρεμό Ενα απίστευτο αεροπορικό ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν θύματα. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, αεροπλάνο έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης, «γλίστρησε» στον γκρεμό και σταμάτησε λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, με τις εικόνες να είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Και οι […]

Αεροπλάνο έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης και γλίστρησε στον γκρεμό

Ενα απίστευτο αεροπορικό ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν θύματα. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, αεροπλάνο έφυγε από το διάδρομο προσγείωσης, «γλίστρησε» στον γκρεμό και σταμάτησε λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, με τις εικόνες να είναι πραγματικά συγκλονιστικές.


Και οι 162 επιβαίνοντες καθώς και το πλήρωμα (2 πιλότοι και 4 αεροσυνοδοί), αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανταπόκριση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκαν και πιθανοί τραυματισμοί. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα και τους τοπικούς αξιωματούχους, τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ το αεροδρόμιο έμεινε κλειστό για πολλές ώρες, ώστε να διεξαχθούν έρευνες.

Οι φωτογραφίες του αεροσκάφους να κρέμεται στον γκρεμό πραγματικά «κόβουν» την ανάσα, όπως και το βίντεο.

Πηγή: rt.com