Ελληνας πουλάει 20 ευρώ το σουβλάκι στο Νταβός

σάντουιτς σουβλάκι

Η καντίνα με όλα τα είδη που προτιμούν οι ξένοι

Σοκαριστική είναι η τιμή που πωλείται το σουβλάκι στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

Συγκεκριμένα, Έλληνας πουλάει σχεδόν 20 ευρώ το σουβλάκι σε καντίνα στο Νταβός.

Η πίτα με γύρο, το λεγόμενο σουβλάκι, κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα. Θα πρέπει ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελβετία είναι τα 4 χιλιάδες ευρώ.

Ο υπάλληλος της καντίνας για το σάντουιτς με τις τιμές – “φωτιά”: «Έχουμε τα πάντα»

«Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε ο υπάλληλος της καντίνας στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας. Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο».

«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan», ανέφερε επίσης ο υπάλληλος της καντίνας και επεξήγησε «είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα».

Αναφορικά με τις τιμές, ο υπάλληλος τονίζει ότι οι τιμές στο Νταβός είναι λίγο… «ιδιαίτερες». Η πίτα κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα.