ΕΣΗΕΜΘ εναντίον Ραπτόπουλου για την “επίθεση” στην Μάγδα Φύσσα

ΕΣΗΕΜ-Θ ΕΣΗΕΜΘ

“Να μπουν κανόνες στη σκοτεινή περιοχή των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών”

Ανακοίνωση με την οποία ζητά να μπουν κανόνες στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια ζητά με επιστολή της η ΕΣΗΕΜΘ.

Αφορμή στάθηκε τα όσα προ ημερών ανέφερε ο παρουσιαστής Κωστής Ραπτόπουλος από τον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής για την Μάγδα Φύσσα. Η ΕΣΗΕΜΘ εξέδωσε ανακοίνωση, “φωτογραφίζοντάς” τον, και αναφέρει:

“Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η παραληρηματική χυδαιολογία που ακούστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Europe One εις βάρος της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα.

Παρουσιαστής που καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου έκανε λόγο για πλουτισμό της Μ. Φύσσα χάρη στην απόφαση του δικαστηρίου, και παρά τις αντιδράσεις συνομιλητών του στην εκπομπή, επανέλαβε πολλές φορές το ψευδές και χυδαίο σχόλιό του.

Το περιστατικό, όσο ακραίο και αν είναι, δεν πρέπει να αιφνιδιάζει κανέναν: Με την ανοχή της πολιτείας έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό σε τηλεοπτικά ΜΜΕ της περιφέρειας ένα σκοτεινό και ανεξέλεγκτο σύστημα που όχι απλώς επιτρέπει αλλά επιδιώκει να ακούγονται φωνές όπως η παραπάνω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αναλάβει το ταχύτερο δράση, όπως και η πολιτεία, για να μπουν επιτέλους κανόνες σε αυτή την άναρχη και επικίνδυνη περιοχή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *