Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Φινος Φιλμ

Αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες

Η Φίνος Φιλμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμά τον εορτασμό με ένα μικρό βίντεο το οποίο ανάρτησε στα social media και το οποίο προλογίζει με ένα μικρό αλλά περιεκτικό κείμενο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

“Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της και είναι ευτυχισμένη. Έχει ταλέντο, γοητεία και εκπέμπει έρωτα. Είναι ιδιότροπη, μαχητική και κάνει αυτό που της αρέσει. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως. Έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Χορεύει, τραγουδά και ξέρει να ζει. Σήμερα, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι αυτή που θέλει να είναι. Χρόνια πολλά σε όλες!!”, αναφέρει ο Φίνος Φιλμ

Στο βίντεο παρουσιάζονται αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες με πολλές γνωστές πρωταγωνίστριες μεταξύ των οποίων: Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Μπέτυ Λιβανού, Μαίρη Χρονοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Κατερίνα Γώγου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αννα Καλουτά, Καίτη Πάνου, Γκέλυ Μαυροπούλου. Οι ατάκες είναι διαλεγμένες μία προς μία ενώ η τελευταία που ακούγεται έχει διπλή σημασία… «στο όνομα της ειρήνης».