Φοβερή ένταση ανάμεσα σε στελέχη κόμματος σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνικό που δεν έχει ξαναγίνει

Σκηνικό που δεν έχει ξαναγίνει

Σε ένα σκηνικό που δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο βρέθηκαν παρόντες όσοι παρακολούθησαν τη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», η οποία διεξήχθη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως στη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα. Από την αρχή της διακαναλικής συνέντευξης υπήρχε στην ατμόσφαιρα έναν κλίμα έντασης. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο πήρε ένα στέλεχος του κόμματος Ελληνικό Όραμα, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ και το Star για την κάλυψη της διακαναλικής συνέντευξης τους για τις εκλογές 2019. Πέραν των ευχαριστιών, όμως, επιτέθηκε στα υπόλοιπα κανάλια το γεγονός ότι δεν κάλυψαν το γεγονός. Αυτό ενόχλησε τον εκπρόσωπο του κόμματος ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) ο οποίος αποχώρησε μετά από λεκτική μάχη. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος τόνισε πως το κόμμα του είναι αυτό που έχει την πλειοψηφία στους… ψηφοφόρους που θα επιλέξουν τη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, στην κόντρα μπήκε μέχρι και η οπλοκατοχή, με τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Οράματος να τάσσεται υπέρ της «νόμιμης οπλοκατοχής των νοικοκυραίων», με το ΕΝΠΑΝ να αντιδρά και άλλο μετέχοντα να φωνάζει «φωνάξτε τον μπόγια να τον πάρει». Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.