Γιούρι Γκέλερ: “Εδώ και 50 χρόνια είμαστε σε επαφή με εξωγήινους”

Γκέλερ

Τι αποκάλυψε ο Ισραηλινός

Ο Γιούρι Γκέλερ είχε δεχθεί πρόταση να επισκεφθεί τη βάση της NASA στο Μέριλαντ το 1974 και δηλώσεις του στην Daily Star υποστήριξε ότι η Γη είναι σε επαφή με τους εξωγήινους εδώ και περίπου 50 χρόνια.

Ο Γκέλερ, που κέρδισε τη διασημότητα υποστηρίζοντας ότι έχει τη δύναμη να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του, υποστήριξε ότι όταν επισκέφθηκε τη βάση της NASA οι αξιωματούχοι της CIA εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη του μυαλού του. Μάλιστα, υποστήριξε πως ό,τι είδε εκεί τον έπεισε ότι υπάρχουν εξωγήινοι και πως ο μηχανικός Βέρνερ φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι μετάλλου που το φύλασσε σε ένα χρηματοκιβώτιο.

Διαβάστε επίσης
NASA: Το "αντίο" στον Βαγγέλη Παπαθανασίου με βίντεο εξερεύνησης του πλανήτη Δία

“Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ αυτό δεν είναι από τον πλανήτη μας”. Εκείνος του απάντησε: “Είναι κομμάτι από UFO που συνετρίβη στη Γη”. Ο 74χρονος μάγος είπε ότι του έπεσαν τα σαγόνια με όσα είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης. “Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα απ’ όσα είδα σ’ εκείνο το ψυγείο. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πω ότι έχουμε επικοινωνία με εξωγήινους” διαβεβαίωσε.

Ο Γιούρι επιπλέον είπε πως πόρισμα των Αμερικανών αποκάλυπτε 144 πιθανές θεάσεις UFO κάτι που τον ίδιο τον εξέπληξε. “Σίγουρα ξέρουν περισσότερα” πρόσθεσε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.