Γυμνή η Bella Hadid στην πασαρέλα του Coperni – Της έφτιαξαν το φόρεμα μπροστά σε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσίασε τους πάντες η διαδικασία

Viral έχει γίνει η παρουσία της Bella Hadid στην πασαρέλα του οίκου Coperni, καθώς εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή προκειμένου να της κατασκευάσουν το φόρεμα της μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Οι σχεδιαστές του Coperni σκέφτηκαν να συνδυάσουν τη μόδα με την τεχνολογία και να γράψουν ιστορία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, καθώς η συγκεκριμένη ιδέα υλοποιείται πρώτη φορά σε σόου. Ο Dr. Manel Torres μαζί με συναδέλφους του στάθηκαν γύρω από την Bella Hadid, ενώ εκείνη ήταν πάνω στην πασαρέλα και φορούσε μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια, και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα υλικό που θύμιζε χιόνι. Δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο αναφέρουν ότι για το φόρεμα της Bella Hadid χρησιμοποιήθηκε το Fabrican, ένα πατενταρισμένο υλικό ψεκασμού που σκληραίνει σε ύφασμα που φοριέται.

Συνεργάτιδα των σχεδιαστών κατέβασε τους ώμους και με ένα ψαλίδι έκοψε στρίφωμα και έκανε ένα σκίσιμο στο δεξί πόδι. Τότε το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εφαρμοστό, λευκό φόρεμα, που λίγα λεπτά πριν ήταν ένα υγρό σε μπουκάλι.