Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον «κακό χαμό» που έγινε με σχόλιο του για την Νατάσα Θεοδωρίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί τελικά κατέβασε την ανάρτηση του από το Instagram

Γιατί τελικά κατέβασε την ανάρτηση του από το Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε και για το ποστ που έκανε στο Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”. Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ… Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα. Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά.

Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει… Και αυτό δεν είναι κακία. Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή: Alpha, zappit.gr