Η Ριάνα θα αποκτήσει δικό της Μουσείο!

Είναι πλέον επίσημο

Είναι πλέον επίσημο

H πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος, πατρίδας της διάσημης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας Ριάνα, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μουσείο αφιερωμένο στην σταρ της ποπ και R&B. Συγκεκριμένα η Μία Αμόρ Μότλεϊ αποφάσισε να τιμήσει την Rihanna, η οποία το 2018 ορίστηκε πρέσβειρα από την κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος με καθήκοντα που συνδέονται με την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τις επενδύσεις.

Η Ριάνα έφυγε από τα Μπαρμπέιντος σε ηλικία 16 ετών για να κυνηγήσει το όνειρό της στις ΗΠΑ. Η παιδική της ηλικία στο Μπριτζτάουν ήταν γεμάτη με προκλήσεις καθώς αγωνιζόταν να επιβιώσει φροντίζοντας παράλληλα τον πατέρα της, ο οποίος είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Ωστόσο, η τύχη της άλλαξε μια μέρα όταν ένας στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ την άκουσε να τραγουδά με δύο συμμαθήτριές της και προσφέρθηκε να την βοηθήσει να δημιουργήσει μια καριέρα μουσικής. Το 2005 υπέγραψε συμφωνία με την Def Jam.

Εκτός από την καριέρα της στη μουσική, η Ριάνα σημειώνει τεράστια επιτυχία και στη βιομηχανία της μόδας με το brand FENTY, ενώ έχει επίσης δοκιμάσει και τις υποκριτικές ικανότητες πρωταγωνιστώντας σε ταινίες του Χόλιγουντ, με πιο πρόσφατη το Ocean’s 8,  στην οποία εμφανίστηκε στο πλευρό των Σάντρα Μπούλοκ, Akwafina και Κέιτ Μπλάνσετ.

«Είναι τώρα η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης σε ολόκληρη την υδρόγειο, κατά τη γνώμη μου αξίζει να αναγνωριστεί ως ζωντανός μύθος των Μπαρμπέντος» δήλωσε τον περασμένο μήνα η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος σε εκδήλωση στο Λονδίνο, διευκρινίζοντας ότι είναι σε συνομιλίες με την οικογένεια και τον αδερφό και μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Το μουσείο θα δημιουργηθεί σε κτίριο στην οδό Γουέστμπερι της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος, έτσι ώστε οι τουρίστες που φθάνουν στον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων ή βρίσκονται στο στάδιο Kensington Oval να το επισκέπτονται.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πώς ήδη οι θαυμαστές της RiRi, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη  «Εμπειρία Ριάνα» (Rihanna Experience) στο Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη, όπου σε Πλανητάριο παρουσιάζεται ένα σόου με φώτα και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.