ΗΠΑ: 28χρονη έχει αλλεργία στην βαρύτητα – Δεν μπορεί να σταθεί όρθια για πάνω από 3 λεπτά

πόνος στη μέση θέσεις στο κρεβάτι

Οι καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Λίντσι Τζόνσον

Απίστευτη είναι η περίπτωση μιας 28χρονης από τις ΗΠΑ η οποία πάσχει από σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, δηλαδή στην ουσία έχει αλλεργία στην βαρύτητα.

Αυτό το σύνδρομο αποτρέπει την Λίντσι Τζόνσον από το να στέκεται όρθια για πάνω από τρία λεπτά.

Η Λίντσι Τζόνσον, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, διαγνώστηκε με το εν λόγω σύνδρομο πριν από επτά χρόνια. Τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν έντονος πόνος στη μέση και τη πλάτη, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να έχει εμετούς και συνεχείς λιποθυμίες. Πλέον, η 28χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ καταπολεμά την αλλεργία της… στην βαρύτητα με φαρμακευτική αγωγή και οι λιποθυμίες της έχουν περιοριστεί στις τρεις σε ημερήσια βάση.

«Είμαι αλλεργική στη βαρύτητα. Ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια» αναφέρει η Λίντσι Τζόνσον. Όπως λέει, «δεν μπορώ να σταθώ για πάνω από ένα τρίλεπτο δίχως να νιώσω άρρωστη ή να λιποθυμήσω. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν είμαι ξαπλωμένη. Είμαι όλη μέρα στο κρεβάτι, μέχρι και για 23 ώρες. Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 28 μου θα χρειάζομαι καρέκλα στο μπάνιο. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι, δεν υπάρχει θεραπεία αλλά είμαι ευγνώμων για τον σύζυγό μου».

@lyndsijohnson

3 months into this “migraine” and it’s still progressing #migraine #chiari #documentary #bathroomupdate #chronicillness

♬ original sound – lyndsijohnson