ΗΠΑ: Φορούσε στρινγκ αντί για μάσκα και τον κατέβασαν από το αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανές περιστατικό με επιβάτη σε αεροπλάνο

Στις ΗΠΑ ένας επιβάτης εμφανίστηκε σε πτήση, φορώντας ένα κόκκινο…στρινγκ στο πρόσωπο του αντί για μάσκα.

Σε αμήχανη θέση ήρθε το πλήρωμα πτήσης της United Airlines, καθώς αναγκάστηκε να κατεβάσει από το αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση του από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, επιβάτη που φορούσε ένα κόκκινο στρινγκ στο πρόσωπο, αντί για μάσκα.

Ο 38χρονος άνδρας υποστήριξε στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι NBC2 ότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον «παραλογισμό» αυτού του κανόνα, αφού οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκα μέσα στο αεροπλάνο για να προστατευθούν από την Covid-19, όμως επιτρέπεται να την βγάζουν για να τρώνε και να πίνουν.

Στη συνέντευξή του στο NBC2 συνέκρινε τον εαυτό του με τη Ρόζα Παρκς, τη γυναίκα-σύμβολο του αγώνα των Αφροαμερικανών για ίσα πολιτικά δικαιώματα, η οποία το 1955 αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σε έναν λευκό άνδρα, αμφισβητώντας τους νόμους του φυλετικού διαχωρισμού εκείνης της εποχής.
«Σε αυτή τη χώρα, η κάθε αλλαγή προκλήθηκε από συνηθισμένους ανθρώπους. Η Ρόζα Παρκς δεν ήταν διάσημη. Άλλαξε τον ρου της ιστορίας», εξήγησε σοβαρά ο 38χρονος άνδρας.

«Ο πελάτης δεν τηρούσε τον ομοσπονδιακό κανονισμό περί χρήσης μάσκας και ευγνωμονούμε το πλήρωμά μας που αντιμετώπισε το πρόβλημα στο έδαφος, πριν από την απογείωση, αποτρέποντας μια πιθανή αναταραχή κατά τη διάρκεια της πτήσης», ανέφερε η United Airlines σε μια ανακοίνωσή της προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την ημέρα της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.