ΗΠΑ: Γυναίκα κέρδισε 50000 δολάρια σε τυχερό παιχνίδι τρεις φορές σε τρία χρόνια

Ελλάδα

Είναι η τρίτη φορά που κέρδιζε το ίδιο ποσό αγοράζοντας δελτίο από το ίδιο κατάστημα

ΗΠΑ: Τον τρίτο της μποναμά από τυχερό παιχνίδι μέσα σε τρία χρόνια πανηγυρίζει μία γυναίκα από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για το μυστικό της επιτυχίας της.

Η 61χρονη γυναίκα από την κομητεία Μοντγκόμερι αγόρασε πρόσφατα δύο δελτία Σκρατς αξίας πέντε δολαρίων από το αγαπημένο της ψιλικατζίδικο (Talbert’s Ice & Beverage Service). Το πρώτο δελτίο πήγε… κουβά, ωστόσο το δεύτερο τη φιλοδώρησε με 50.000 δολάρια.

Η είδηση από μόνη της δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακή αν δεν επρόκειτο για την τρίτη φορά που κέρδιζε το ίδιο ποσό αγοράζοντας δελτίο από το ίδιο κατάστημα, σύμφωνα με την υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών του Μέριλαντ.

Η τύχη της είχε χαμογελάσει και πάλι τον Αύγουστο του 2018 αλλά και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Η συνταξιούχος δηλώνει σοκαρισμένη για την τρίτη αυτή νίκη της. «Απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω, πάλι!», ήταν η αντίδρασή της.

Μετά το πρώτο σοκ, η τυχερή τηλεφώνησε στους φίλους της για να μοιραστεί τα νέα. «Όταν μου το είπε, χάρηκα πολύ γι’ αυτήν», δήλωσε περιχαρής μια φίλη της που τη συνόδευσε στην είσπραξη, η οποία, όπως, είπε η τυχερή, θα καταναλωθεί σε απαραίτητες επιδιορθώσεις του σπιτιού της.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *