Ιταλία: Πήγε να κάνει το εμβόλιο με χέρι από σιλικόνη

βεβαίωση εμβολιασμού Κίνα κορονοϊό Χαλκιδική Αντιγριπικό εμβόλιο εμβόλια Γερμανία Ναύπακτος Ναύπακτος

Η νοσοκόμα τον κατάλαβε και αυτός προσπάθησε να την πείσει να κάνει τα στραβά μάτια

Σοκ προκαλεί η κομπίνα που σκέφτηκε ένας 50χρονος αντιεμβολιαστής στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπιέλα, ο οποίος για να αποφύγει την εισχώρηση του εμβολίου στον οργανισμό του, πήγε να το κάνει φορώντας ένα ψεύτικο χέρι από σιλικόνη.

Ο αντιεμβολιαστής στην Ιταλία είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το. Γιατί ο αντιεμβολιαστής δεν… φαντάστηκε ότι η νοσοκόμα θα το καταλάβαινε.

Διαβάστε επίσης
Ιταλός φοιτητής πουλάει σε τουρίστες εμφιαλωμένο… αέρα

Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.

Ο 50χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.