Κύπρος: Χαμός με το βίντεο που δείχνει τουρίστρια… σφηνωμένη στη σαρκοφάγο του Αγίου Λαζάρου

Κύπρος σαρκοφάγος

Πλήρωσε την περιέργεια της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πήγε ως τουρίστρια στην Κύπρο, να έχει σφηνώσει μέσα στη σαρκοφάγο με τα λείψανα του Αγίου Λαζάρου.

Κύπρος: Όλα συνέβησαν σε μια εκδρομή που έκανε η Ρωσίδα τουρίστρια στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια ξενάγησης και χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους ξεναγούς, η ηλικιωμένη αποφάσισε να ξαπλώσει μέσα στη σαρκοφάγο.

Πλήρωσε όμως την περιέργειά της, καθώς σφήνωσε και δεν μπορούσε να βγει. Τρεις τουλάχιστον τουρίστες έσπευσαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη και κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τη σαρκοφάγο.

“Τιμωρία για τις αμαρτίες της”

«Κατά τη διάρκεια της εκδρομής στη Λάρνακα, η γυναίκα αποφάσισε να σπρώξει τα λείψανα του Αγίου Λαζάρου και να ανέβει στη σαρκοφάγο του. Δεν είχε γίνει αντιληπτή από τους ξεναγούς. Ως τιμωρία για τις αμαρτίες της, κόλλησε», ανέφεραν άτομα του γκρουπ.

Διαβάστε επίσης
Ζέρβας: "Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της κυπριακής κυβέρνησης για δικαίωση του αγώνα, του κοινού μας αγώνα" (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν τα λείψανα έχουν υποστεί φθορές από την αψυχολόγητη ενέργεια της ηλικιωμένης τουρίστριας.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *