Λάρισα: Viral η γυναίκα που ξεχώρισε στο πάρτι των χωρισμένων – «Δεν σταμάτησε το κινητό μου»

Οι σκέψεις για επανάληψη της γιορτής και σε άλλο μέρος της χώρας

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα βίντεο από το πάρτι των χωρισμένων που έγινε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα.

Μια γυναίκα κέντρισε τα βλέμματα με την εμφάνιση και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στην πίστα, η ταυτότητα της οποίας τώρα αποκαλύπτεται.

Το πάρτι χωρισμένων που έγινε σε νυχτερινό μαγαζί στην Λάρισα το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου του 2023, δημιούργησε φρενίτιδα, καθώς απανταχού χωρισμένοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από τα social media, ζητούν επιτακτικά να επαναληφθεί για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και εκείνοι.

Δείτε επίσης: Πάρτι χωρισμένων στη Λάρισα – Τα “έσπασαν” μέχρι το πρωί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δε υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην πόλη των Τρικάλων, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Βάγια Γεωργατσέλη με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και το ζεϊμπέκικό της, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε επίσης  Λάρισα: Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο - Πέταξαν άχυρα στους διαδρόμους (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και σε πολύ εύθυμη διάθεση τόνισε ότι το τηλέφωνό της μετά το πάρτι δεν σταμάτησε να χτυπάει.

Επιπλέον είπε ότι το πάρτι σκέφτονται να ξαναγίνει όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα και θα δεχθούν κόσμο από όλη την Ελλάδα, για να συμπληρώσει τέλος πως: «Οι χωρισμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα…».