Ο Αντώνης Ρέμος για τα οικονομικά του προβλήματα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη στον Alpha

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη στον Alpha

Για τις δύσκολες οικονομικές περιπέτειες που πέρασε μετά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: “Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια”.

Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε επίσης
Χ. Γιαννούλης: «Χιλιάδες δανειολήπτες οδηγούνται στην εξαθλίωση»

Επίσης, αναφέρθηκε και στις προσεχείς εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο κ. Τσίπρας κυβέρνησε, τώρα να δοθεί ευκαιρία και στον κ. Μητσοτάκη”, ενώ ήταν επικριτικός για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Μακάρι να κάνω εγώ λάθος και σε 10-20 χρόνια να έχουν αυτοί δίκιο. Πάντως, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι καλή”.

Πηγή: zappit.gr