Πανικός στα social media με την σελίδα “Μήπως έχουμε τον ίδιο γκόμενο;»

“Βροχή” τα σχόλια γυναικών για τους συντρόφους τους

Εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει ευρέως γνωστή στα social media η σελίδα που υπάρχει στο Facebook με το όνομα «Μήπως έχουμε τον ίδιο γκόμενο; Ελλάδα edition».

Πίσω από την ομάδα βρίσκεται η Νάταλι Γερογλή, η οποία, βλέποντας παρόμοιες σελίδες στο εξωτερικό, σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι ανάλογο στη χώρα μας. Κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει μέλος στην ομάδα προκειμένου να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τον άνδρα που την ενδιαφέρει και αν… τον μοιράζεται με κάποια άλλη. Αυτό γίνεται με έναν πολύ απλό τρόπο: Οι γυναίκες δημοσιεύουν, συνήθως, φωτογραφία του συντρόφου τους ώστε όποια γνωρίζει κάτι γι’ αυτόν να το μοιραστεί μαζί της.

Κάπως έτσι ανακαλύπτουν εάν τους είναι πιστός ή όχι.

«Μήπως έχουμε τον ίδιο γκόμενο;» -Βροχή τα σχόλια για τη σελίδα του Facebook

Η σελίδα στο Facebook διαδόθηκε τάχιστα και πλέον έχει πάνω από 16.000 μέλη, ποστάροντας φωτογραφίες και στοιχεία, αναζητώντας τι τρέχει με τη σχέση τους.

Η σελίδα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Ορισμένοι είδαν ένα είδος αλληλεγγύης, όπου η μία γυναίκα προστατεύει την άλλη, εκθέτοντας άνδρες, ενώ άλλοι άνοιξαν συζήτηση για προστασία προσωπικών δεδομένων.

Πάντως, αρκετοί στο Twitter είδαν την αστεία πλευρά της υπόθεσης, ενώ άλλοι άρχισαν να σχολιάζουν ότι δεν θα βρίσκονται στην ομάδα επειδή δεν έχουν… σχέση!