Ποιο μυστικό ανακάλυψε γυναίκα σε κάθισμα αεροπλάνου και έγινε viral

πτήση αεροπλάνο

Το ταξίδι γίνεται πιο άνετο

Μια γυναίκα έγινε viral όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok από ένα ταξίδι που πραγματοποίησε με αεροπλάνο.

Στο βίντεο συνειδητοποιεί με έκπληξη, το μυστικό που κρύβουν οι πλάτες των καθισμάτων κάποιων αεροπλάνων, έτσι ώστε το ταξίδι να γίνεται πιο άνετο.

Η Κάρτνεϊ προσπαθούσε να βολευτεί στο κάθισμα για να κοιμηθεί, όταν με έκπληξη ανακάλυψε ότι το προσκέφαλο μπορούσε να διπλωθεί και να μετατραπεί σε στήριγμα του λαιμού της.

Το βίντεο ανέβηκε πρώτη φορά το 2021, ωστόσο πρόσφατα εμφανίστηκε και πάλι στα social media. Μέχρι στιγμής έχει εκατομμύρια προβολές και δείχνει πως μπορεί κάποιος να τραβήξει τα πλαϊνά μέρη του προσκεφάλου του καθίσματος για να στηρίζεται καλύτερα το κεφάλι κατά την διάρκεια του ύπνου.

Αρκετοί χρήστες εντυπωσιάστηκαν από την ανακάλυψη αυτή, αφού δεν γνώριζαν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όσους δεν προνοούν να αγοράσουν μαξιλαράκι ύπνου.

Διαβάστε επίσης  Ζέτα Μακρυπούλια: Εξαλλη με αεροπορική εταιρεία - "Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό"

«Θα ταξιδέψω κάπου σύντομα. Ευχαριστώ για την συμβουλή, θα τη χρησιμοποιήσω στην πτήση μου, αν τα καθίσματα του αεροπλάνου διαθέτουν αυτή την ιδιότητα», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι δεν έχουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες αυτήν την ιδιότητα στα καθίσματα. Εξάλλου, αρκετοί είναι εκείνοι που προτιμούν να χρησιμοποιούν το δικό τους μαξιλαράκι για έναν άνετο ύπνο κατά την διάρκεια της πτήσης.

@travelingaroundtheglobe I was #todayyearsold #lifehack #fyp ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Πηγή: news.gr