Ρεκόρ Γκίνες: Η μεγαλύτερη λιμουζίνα του κόσμου διαθέτει τζακούζι και μίνι γκολφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να χωρέσει 75 άτομα

Η μεγαλύτερη λιμουζίνα στον κόσμο μπορεί να χωρέσει 75 άτομα και διαθέτει πισίνα με σανίδα καταδύσεων, γήπεδο μίνι γκολφ, τζακούζι, κρεβάτι νερού ακόμη και ελικοδρόμιο.

«Θα μπορούσατε να σταθμεύσετε 12 αυτοκίνητα Smart στη θέση του», σημειώνει το Ρεκόρ Γκίνες που πρόσφατα ανανέωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο. Το «American Dream», όπως ονομάζεται το αυτοκίνητο, έχει περισσότερο χώρο ακόμα και από κάποια λεωφορεία, καθώς μπορεί να χωρέσει 75 άτομα διαθέτοντας συνολικά 26 τροχούς.

Όταν πρωτοκατασκευάστηκε το 1986, η λιμουζίνα είχε μήκος περίπου 18 μέτρα. Ωστόσο, ο κατασκευαστής του, ένας συλλέκτης αυτοκινήτων ονόματι Jay Ohrberg, δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένος και πρόσθεσε άλλα 12 μέτρα.

Όπως ήταν λογικό, το βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες παρατήρησε το υπερμεγέθες όχημα και το χαρακτήρισε ως το μακρύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, όπως σημειώνεται δεν είναι για καθημερινή χρήση και επί του παρόντος βρίσκεται σταθμευμένο σε ειδικό χώρο του μουσείου αυτοκινήτων Dezerland Park, στο Ορλάντο.