Ρόδος: Ηλικιωμένος βούτηξε στη θάλασσα από πλατφόρμα 20 μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο έχει μαζέψει πάνω από ένα εκατομμύριο likes

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός ηλικιωμένου στη Ρόδο, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα από πλατφόρμα 20 μέτρων τραβώντας όλα τα βλέμματα της παραλίας.

Ρόδος: Το βίντεο με τη βουτιά του υπερήλικα αναρτήθηκε στο Instagram και έχει ξεπεράσει ήδη το 1,2 εκατομμύρια likes.

«Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια! Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου. Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή», τονίζεται στην ανάρτηση που έχει δημοσιευθεί στο Instagram.

 

Διαβάστε επίσης
Ρόδος: 17χρονη Γαλλίδα καταγγέλλει πως την βίασε 18χρονος Ιρακινός