Σάρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στις εκλογές

Πόσες ψήφους πήρε ο γνωστός τραγουδιστής

Πόσες ψήφους πήρε ο γνωστός τραγουδιστής

Με ποσοστό 74,18% ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέχθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τον πρώτο γύρο. Ο νυν δήμαρχος Περιστερίου με τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε στις δημοτικές εκλογές 2019 κατάφερε να εκλέξει 33 δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής σάρωσε, αφού εκλέγεται στη δεύτερη θέση με 4552 σταυρούς. Η χαρά και η συγκίνησή του για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος μέσω της κάλπης είναι μεγάλη, ενώ στην ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους.

Στη φωτογραφία που ανέβασε και ποζάρει στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη έγραψε: «Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσύ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα!

Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο…

1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας, για τη στήριξη, για την ευκαιρία …! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας, είσαι ο μέντορας μου, ο άνθρωπος που μας διδάσκει, που μας εμπνέει, που μας ενώνει! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου για την αγάπη, τη στήριξη και την κατανόηση! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστέρι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη, στην πιο ανθρώπινη πόλη! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη! Σας αγαπάω».