Την λαγάνα σε άλλο επίπεδο πήγε ένα αρτοποιείο στο Ναύπλιο, το οποίο ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας έφτιαξε μια που ζύγιζε 16 κιλά.
Συγκεκριμένα ,το αρτοποιείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Πρόνοια Ναυπλίου έφτιαξε λαγάνα 16 κιλών και μήκους 1 μέτρο και 80 εκατοστά για την οποία χρησιμοποίησε αλεύρι και σουσάμι.
Χρειάστηκε μία ώρα για την παρασκευή και ακόμη μια ώρα ψήσιμο.
Το αποτέλεσμα φυσικά εντυπωσιάζει τους πελάτες του αρτοποιείου, οι οποίοι σταματούσαν για να το θαυμάσουν.
Πηγή: argolikeseidhseis.gr