Σοκ: Νεκρή… ζωντάνεψε και άρχισε να χτυπά το φέρετρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι γιατροί θεώρησαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει

“Πάγωσαν” οι παραβρισκόμενοι σε μια κηδεία στο Περού όταν η γυναίκα που ετοιμάζονταν να θάψουν ξύπνησε και ξεκίνησε να χτυπά το φέρετρο της.

Σε μία συγκλονιστική τροπή, οι συγγενείς που κουβαλούσαν το φέρετρο της Ρόζα Ιζαμπέλ Σεσπέντε Καγιάκα απέμειναν άναυδοι όταν άνοιξαν το καπάκι και ανακάλυψαν ότι η 36χρονη είχε ορθάνοιχτα μάτια και τους κοιτούσε.

Αμέσως φόρτωσαν το φέρετρο με τη Ρόζα μέσα στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και τη μετέφεραν στο κοντινό νοσοκομείο. Αμέσως οι γιατροί την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη. Σαστισμένοι οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα είχε ζωτικά σημεία, αν και πολύ χαμηλά, και η κατάστασή της βελτιώθηκε μόλις τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη, δημιουργώντας την ελπίδα ότι ένα θαύμα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ωστόσο, η κατάσταση της Ρόζα επιδεινώθηκε λίγο αργότερα και ώρες μετά πέθανε. Ο φύλακας του νεκροταφείου Χουάν Σεγούντο Κάχο είπε: “Άνοιξε τα μάτια της και ίδρωνε. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία”.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, αστυνομικοί κουβάλησαν το φέρετρο και το φόρτωσαν στο αγροτικό. Στη συνέχεια καταγράφεται ομάδα γιατρών να στέκεται πάνω από το ανοιχτό φέρετρο με την αναίσθητη Ρόζα ξαπλωμένη μέσα.

Διαβάστε επίσης
Βόλος: Ο Γρηγόρης Λέων μιλάει για το θρίλερ με την 14χρονη που πέθανε από ατύχημα στο μπάνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γυναίκα φέρεται να έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην περιοχή Τσικλάγιο-Πίκσι όπου σκοτώθηκε ο γαμπρός της και τραυματίστηκαν σοβαρά τα ανίψια της. Και η ίδια κηρύχθηκε νεκρή μετά το τροχαίο και οι συγγενείς της οργάνωσαν την κηδεία της στις 26 Απριλίου. Εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι η Ρόζα είχε κηρυχθεί νεκρή και το πτώμα της είχε μεταφερθεί στο νεκροτομείο για την κηδεία, ενώ μετά χτυπούσε το φέρετρο και ήταν ολοζώντανη.

Εικάζεται ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά το τροχαίο θεώρησαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει, ενώ στην ουσία είχε πέσει σε κώμα. Τώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα αν υπήρξε αμέλεια από το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο έβγαλε τη Ρόζα από τη μηχανική υποστήριξη και την κήρυξε νεκρή στέλνοντάς τη στο νεκροτομείο χωρίς να ελέγξει αν ήταν πραγματικά νεκρή.

Πηγή: enikos.gr