Την υπέρβαση έκανε στην Κοζάνη ένας αρτοποιός, ο οποίος έφτιαξε το μεγαλύτερο κιχί που υπάρχει στον κόσμο, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων της πόλης του.
Η πίτα-«γίγας» έγινε «έκθεμα» για λίγη ώρα το μεσημέρι την Κυριακής της Μικρής Αποκριάς στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, αφού σύντομα τα κομμάτια της μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους.
Ο δημιουργός του, ο αρτοποιός Γ. Σιδέρης αντί για αστέρι Michelin κέρδισε… λάστιχο Michelin, που του απένειμε η επιτροπή από το Φανό του Αη Δημήτρη “Τα παρταλόπλα”.
Πηγή: kozan.gr