Συνωμοσιολόγοι μπήκαν σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για να δουν αν όντως υπάρχουν ασθενείς με κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

παιδί βαρέλι κρούσματα κορονοϊός Ελλάδα ΙΣΘ Συνωμοσιολόγοι γρίπη

Αίσθηση από την αποκάλυψη

Για αρκετούς πολίτες σε όλο τον πλανήτη είναι δύσκολο να πιστέψουν πως υπάρχει κορονοϊός και είναι επικίνδυνος και θανατηφόρος. Συνωμοσιολόγοι και αρνητές, θεωρούν πως η πανδημία και το γεγονός πως έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα έχουν απώτερους σκοπούς.

Τέτοιοι συνωμοσιολόγοι προσπάθησαν να εισχωρήσουν σε νοσοκομείο στη Γιούτα των ΗΠΑ για να δουν αν όντως είναι γεμάτο με ασθενείς με κορονοϊό.

Περίπου 4.000 νέα κρούσματα καταγράφηκαν καθημερινά την προηγούμενη εβδομάδα με τα νοσοκομεία να βρίσκονται σε μεγάλη πίεση και τα άδεια κρεβάτια να μειώνονται διαρκώς.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στέλεχος του νοσοκομείου Γιούτα Βάλεϊ, που έλαβε μέρος στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε μέσω διαδικτύου, έκανε μια σοβαρή αποκάλυψη.

Διαβάστε επίσης
Απεργούν την Τετάρτη (16/6) οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Οπως είπε αρκετά άτομα επιχείρησαν να μπουν στο νοσοκομείο, είτε λέγοντας πως είναι συγγενείς ασθενών είτε έχοντας κλείσει ραντεβού για εξέταση για να μπορέσουν να καταγράψουν σε βίντεο αν όντως το νοσοκομείο είναι γεμάτο με ασθενείς με κορονοϊό.

Οπως ανέφερε ο αξιωματούχος, μετά την προσπάθεια αυτή αλλάζει ο τρόπος πρόσβασης στο νοσοκομείο και τα μέτρα ασφαλείας γίνονται πιο αυστηρά.

Η αστυνομία στο Πρόβο της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει οκτώ κλήσεις αναφορικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία σημείωσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη συμπεριφορά.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *