Τα ζώδια που επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο

ζώδια πανσέληνος

Ξεκίνησε στις 21 Απριλίου

O Ερμής κινείται ήδη ανάδρομα από τις 21 Απριλίου μέχρι και τις 15 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου.

Ωστόσο, η επιρροή του έχει ήδη ξεκινήσει με τα παρακάτω ζώδια να τη νιώθουν στο έπακρο.

Ταύρος
Θα νιώθετε πως όλα πηγαίνουν ανάποδα αυτό το διάστημα, καθώς θα κυριαρχεί ένα «πάγωμα» στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας. Τα λόγια σας θα παρερμηνεύονται και διαρκώς θα ξεσπούν παρεξηγήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία. Ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης, κατά την οποία θα πάρετε αποφάσεις τις οποίες υπάρχει πιθανότητα αργότερα να μετανιώσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις σκέψεις σας και συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας, για να γλιτώσετε μικρό διενέξεις και εντάσεις. Πρέπει να πράττετε πιο προσεκτικά.

Καρκίνος
Παρεξηγήσεις, λόγια, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να θυμώνετε και να μην μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα καταστάσεις. Νιώθετε στασιμότητα στην εκπλήρωση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών, είτε υπάρχουν αντιστάσεις, εμπόδια και καθυστερήσεις σε όλα αυτά που προσδοκάτε να γίνουν πράξη και αυτό σας προκαλεί ένταση. Μην αρνηθείτε συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε, καθώς θα θυμηθείτε όνειρα που είχατε αφήσει στην άκρη και θα προσπαθήσετε να τα κυνηγήσετε ξανά.

Αιγόκερως
Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι σχέσεις σας. Ό,τι δεν έχει γερές βάσεις, διαλύεται, ενώ δυσκολίες αντιμετωπίζετε σε συζητήσεις και αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Αποφύγετε σημαντικές αλλαγές και σκεφτείτε διπλά και τρίδιπλα πριν υπογράψετε συμφωνίες. Καβγάδες και παρεξηγήσεις θα κυριαρχούν και προβλήματα επανέρχονται στο φως. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε έναν απολογισμό για να διακρίνετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο.

Πηγή: marieclaire.gr