Την Κλεοπάτρα, τον Κολόμβο και τον Ναπολέοντα διεκδικούν οι Σκοπιανοί

Χωρίς τέλος οι φαντασιώσεις τους Το παραλήρημα των Σκοπιανών δεν έχει όρια αφού εκτός από τον Μέγα Αλέξανδρο διεκδικούν τον Χριστόφορο Κολόμβο τον Ναπολέοντα, ακόμη και την Κλεοπάτρα της Αιγύπτου. Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην βουλγαρική τηλεόραση, οι Σκοπιανοί το χοντραίνουν περισσότερο ξεπερνώντας τα όρια της φαιδρότητας, αφού αποκαλούν Σκοπιανής καταγωγής τον Χριστόφορο Κολόμβο ακόμη […]

Χωρίς τέλος οι φαντασιώσεις τους

Το παραλήρημα των Σκοπιανών δεν έχει όρια αφού εκτός από τον Μέγα Αλέξανδρο διεκδικούν τον Χριστόφορο Κολόμβο τον Ναπολέοντα, ακόμη και την Κλεοπάτρα της Αιγύπτου.

Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην βουλγαρική τηλεόραση, οι Σκοπιανοί το χοντραίνουν περισσότερο ξεπερνώντας τα όρια της φαιδρότητας, αφού αποκαλούν Σκοπιανής καταγωγής τον Χριστόφορο Κολόμβο ακόμη και τον Ναπολέοντα!

«Για τον μεν Χριστόφορο Κολόμβο Ισχυρίζονται και σε κανάλια και σε ραδιοφωνικές εκπομπές σε κείμενα ότι η μητέρα του ήταν Σκοπιανή και βρήκε τον πατέρα του Κολόμβου και άρα είναι Σκοπιανός. Για τον Ναπολέοντα λένε ότι στα Σκοπιανά σημαίνει ότι αυτός που είναι από την Πεδιάδα, άρα ο Ναπολέων κατάγεται από τα Σκόπια» δηλώνει στο Star ο συγγραφέας, Δημήτρης Ευαγγελίδης.

Πηγή: star.gr