Το ξεχωριστό βίντεο της Finos Film για τη Γιορτή του Πατέρα

Finos Film

Περιλαμβάνει σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες

Σήμερα (19/6) είναι η Γιορτή του Πατέρα σήμερα και η Finos Film ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες με μπαμπάδες που άφησαν εποχή σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο χαλαροί, αλλά όλοι τους με ένα κοινό: την απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά τους.

“Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή που γυρίστηκαν οι ταινίες της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία στη ζωή των παιδιών κάνει όλη την διαφορά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Λίζα και η Άλλη», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Κατεργάρης», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Τσαρλατάνος», «Γοργόνες και Μάγκες», «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Η Ψεύτρα», «Ο Κυρ-Γιώργης Εκπαιδεύεται», «Όλγα Αγάπη μου» και «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης»” αναφέρεται στην ανάρτηση της Finos Film στο Instagram.