Τομ Χανκς: Βγαίνει σε δημοπρασία η μπάλα από τον “ναυαγό”

Χανκς

Μαζί με άλλα διάσημα αντικείμενα από ταινίες

H μπάλα… σύντροφος του Τομ Χανκς από την ταινία «Cast Away» (Ναυαγός) και μία σπάνια μινιατούρα του διαστημικού σκάφους X-wing starfighter, του Star Wars πρόκειται να βγουν στο σφυρί σε δημοπρασία αναμνηστικών του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Προσφορές θα υποβληθούν για περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τον επόμενο μήνα στη δημοπρασία που εκτιμάται ότι θα αποφέρει περισσότερα από εννιά εκατομμύρια δολάρια.

Το πιο πολύτιμο από τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι το μοντέλο μινιατούρα ILM Red Leader X-wing starfighter από την ταινία του 1977 «Star Wars: A New Hope», που εκτιμάται ότι θα πουληθεί από 800.000 δολάρια έως ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο Γουίλσον, η μπάλα βόλεϊ και μοναδική παρέα του Τομ Χανκς κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που πέρασε σε έρημο νησί στην ταινία του 2000 «Cast Away», είναι επίσης διαθέσιμη, όπως και τα σορτς πυγμαχίας του Γουίλ Σμιθ από την ταινία του 2001 «Ali», η οποία επικεντρώθηκε σε 10 χρόνια της ζωής του πυγμάχου, Μοχάμεντ Άλι.

Άλλα γνωστά αντικείμενα που μπορούν να αποκτήσουν συλλέκτες είναι το πορτοφόλι του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Pulp Fiction» και το ματωμένο ξίφος σαμουράι της Ούμα Θέρμαν από το φιλμ «Kill Bill».

Διαβάστε επίσης
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε δημοπρασία τα δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες

Η δημοπρασία, που διοργανώνεται από την Propstore, θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου. Εκτός από τη συλλογή διάσημων συλλεκτικών αντικειμένων ταινιών και τηλεόρασης, η δημοπρασία περιλαμβάνει περισσότερες από 200 τεύχη comics και έργα τέχνης comics.

Πηγή: newsit.gr