“Βασικό Ενστικτο”: Επιστρέφει με τις κομμένες ακατάλληλες σκηνές

Βασικό Ένστικτο

Για τη συμπλήρωση 30 ετών από την κυκλοφορία της ταινίας

Με αφορμή τα 30 χρόνια επετείου κυκλοφορίας της, η ταινία “Βασικό Ένστικτο” επιστρέφει στις οθόνες μας με όλες τις ακατάλληλες σκηνές αυτή τη φορά.

Η είδηση έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και οι θαυμαστές της Σάρον Στόουν αλλά και της ταινίας “Βασικό Ένστικτο” ανυπομονούν να δουν πως ήταν η αρχική μορφή της. Η ίδια δεν δείχνει και τόσο ενθουσιασμένη.

Σε συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια της εμβληματικής ταινίας των 90s είπε ότι δεν κατάφερε να εμποδίσει την κυκλοφορία της ταινίας του σκηνοθέτη Paul Verhoeven. “Αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν την ακατάλληλη εκδοχή του σκηνοθέτη για την 30η επέτειο”, δήλωσε η Στόουν στο “A Current Affair”.

Όταν την ρώτησαν αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να εμποδίσει την κυκλοφορία της ταινίας εκείνη απάντησε: “Υπάρχουν νέοι κανόνες, αλλά έγιναν αφού εγώ, ως νεαρή κοπέλα, έκανα αυτήν την ταινία και έτσι δεν ισχύουν στην περίπτωσή μου”.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι παραπλανήθηκε για το τι θα ήταν πραγματικά η σκηνή αυτή και πρόσθεσε ότι δεν ήξερε ότι τα γεννητικά της όργανα είχαν εκτεθεί στην ταινία μέχρι την προβολή της.

“Έτσι είδα τον κόλπο μου για πρώτη φορά, πολύ αργότερα αφού μου είπαν στα γυρίσματα ότι δεν φαίνεται τίποτα. “Θέλω απλώς να αφαιρέσεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλά το φως, έτσι ώστε να ξέρουμε ότι φοράς κιλότα.” “Τώρα, εδώ είναι το ζήτημα. Δεν είχε σημασία πια. Ήμουν εγώ και τα απόκρυφα μέρη μου εκεί (ορατά). Είχα αποφάσεις να πάρω”, δηλώνει.

Διαβάστε επίσης
Δράμα: Ζητούνται κομπάρσοι για την ταινία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Τι πρέπει να κάνετε

Προσθέτει δε, ότι μετά την προβολή βρήκε τον Verhoeven. “Πήγα στο stand της προβολής, τον χαστούκισα στο πρόσωπο, έφυγα, πήγα στο αυτοκίνητό μου και κάλεσα τον δικηγόρο μου, Marty Singer.

Εκείνος μου είπε ότι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν αυτήν την ταινία όπως ήταν. Ότι θα μπορούσα να κάνω περιοριστικά μέτρα. Πρώτα απ’ όλα, τότε, αυτό θα έδινε στην ταινία μια βαθμολογία Χ (ακατάλληλη). Θυμηθείτε, ότι τότε ήταν 1992, όχι τώρα, που βλέπουμε ένα πέος σε στύση στο Netflix”.

Πότε θα είναι διαθέσιμη

Η νέα εκδοχή της ταινίας από το StudioCanal θα είναι διαθέσιμη στις 16 Ιουνίου στη Γαλλία, ενώ την επόμενη μέρα θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Στις 14 Ιουνίου θα είναι επίσης διαθέσιμη σε Blu-ray και DVD στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 17 Ιουνίου στην Γερμανία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.