Αυνανισμός και άνδρας: Ποια είναι τα οφέλη του

Γιατί είναι σημαντικός για την υγεία

Πολλαπλά είναι τα οφέλη που προσφέρει ο αυνανισμός στον άνδρα.

Αναλυτικά, πόσο καλό μπορεί να κάνει και γιατί είναι σημαντικό για την υγεία και τον άνδρα ο αυνανισμός:

Ένα ζήτημα ταμπού που είναι υγεία….

Ο αυνανισμός είναι μέχρι και σήμερα ένα ζήτημα ταμπού στην ελληνική κοινωνία. Σπάνια κάποιος αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα στη σοβαρή του διάσταση, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν να αστειευτούν με αυτό.
Ωστόσο, αν κάποιος μελετήσει το θέμα του αυνανισμού θα πληροφορηθεί για τα σημαντικά του οφέλη στους άντρες. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα από αυτά.

Χαλάρωση

Πολλοί άνδρες έχουν να το δηλώνουν πως μένοντας λίγη ώρα μόνοι τους, ο αυνανισμός τους βοηθά να ανακουφίζονται από τα βάρη της ημέρας και ό,τι τους αγχώνει. Με απλά λόγια ο αυνανισμός βάζει το μυαλό να «δουλέψει». Κινητοποιεί την φαντασία, τα θέλω, τους στόχους, που με τον οργασμό βαράνε κόκκινο! Οι ενδορφίνες κατακλύζουν τον εγκέφαλο, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.

Προστατεύει από τον Καρκίνο του προστάτη

Χρόνια τώρα είναι που οι ιατροί τονίζουν πως ο άνδρας θα έπρεπε να έχει σεξουαλικές επαφές περίπου τρεις την εβδομάδα, και αυτό γιατί έτσι μειώνονται οι κίνδυνοι για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Τα «υδραυλικά» δουλεύουν, και αναζωογονούνται, με αποτέλεσμα πολλοί που ξεπερνούν τα 40 να μην φοβούνται και τόσο για τον προστάτη τους. Εάν δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, τότε πολύ απλά χαλάρωσε, κλείσε τα μάτια, σκέψου αυτά που θέλεις και αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Αναλυτικά η λίστα με τα οφέλη ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *