Κάψτε… λίπος στον ύπνο σας!

Υγιεινό ρόφημα που πίνουμε πριν πέσουμε για ύπνο και βοηθάει στην καύση του λίπους Κοιμάσαι και ο  μεταβολισμός σου δουλεύει. Πιο συγκεκριμένα ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα μας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώμε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να αυξήσει […]

Υγιεινό ρόφημα που πίνουμε πριν πέσουμε για ύπνο και βοηθάει στην καύση του λίπους

Κοιμάσαι και ο  μεταβολισμός σου δουλεύει. Πιο συγκεκριμένα ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα μας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώμε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να αυξήσει τον μεταβολισμό του, ακόμη και ενώ κοιμόμαστε. Και όμως…Υπάρχει ένα απλό και πολύ υγιεινό ρόφημα που μπορούμε να πίνουμε πριν πέσουμε για ύπνο, το οποίο θα μας βοηθήσει να κάψουμε περισσότερο κοιλιακό λίπος.

Συστατικά

1 λεμόνι, 1 αγγούρι,1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ,1 κουταλιά της σούπας χυμός Αλόης,1 μάτσο κόλιαντρο ή μαϊντανό,½ ποτήρι νερό. Απλά προσθέστε τα συστατικά μαζί, αναμίξτε τα καλά και πιείτε ένα ποτήρι πριν πέσετε για ύπνο.

Πώς και γιατί δουλεύει

Πίνοντας ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα πριν κοιμηθείτε, θα μειώσετε σημαντικά τα επίπεδα λίπους, ειδικά στην κοιλιά σας. Τα συστατικά σε αυτό το ποτό θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σας που θα λειτουργήσει πιο έντονα, ενώ κοιμάστε.Οι ιδιότητες καύσης του λίπους για κάθε συστατικό αυτού του ροφήματος είναι οι εξής: Τα αγγούρια είναι πολύ ισχυρά στην καταπολέμηση του λίπους. Αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Ο μαϊντανός και ο κόλιανδρος έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά είναι και γεμάτα αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για την ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών. Το τζίντζερ αυξάνει τον μεταβολισμό και αποτρέπει επίσης τη δυσκοιλιότητα. Αυτό το συστατικό που θα βοηθήσει να κάψετε το “επίμονο” λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμάστε. Ο χυμός του λεμονιού είναι πολύ αποτελεσματικός για την αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα. Ο χυμός Aloe Vera είναι γενικά αποτελεσματικός στην απώλεια βάρους.

Διαβάστε επίσης
21 τρόποι για να κάνετε ξεχωριστή την κάθε σας μέρα

Πηγή: www.iatropedia.gr